Nieuw in Nederland! Argentijnse lederwaren.

Nieuw in Nederland! Argentijnse lederwaren.

Argentijnse luxe merken als Peter Kent en Gabriela Fiori zijn vanaf heden online in Nederland te koop op www.fachera.nl.

Officieel geopend

Sinds september zijn de digitale deuren van Fachera geopend. Na maanden van hard werken hebben we in onze ogen een goed werkende en overzichtelijke website gecreëerd. 


Argentijnse lederwaren

Maar waarom Argentijnse lederwaren? Dit is een veelgestelde vraag.
Argentijns leer wordt wereldwijd gezien als een van de beste leersoorten. Door de ideale omstandigheden in Argentinië is het leer dikker, steviger en dus duurzamer.


Bekende Argentijnse merken

We hebben bekende Argentijnse luxe merken in onze collectie. Deze zijn exclusief in onze webshop te koop.

Peter Kent, Gabriela Fiori en Los Robles Polo Time. Zij gebruiken voor hun tassen & accessoires eersteklas leder. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het vervaardigen van de producten. 
In Argentinië worden deze leren tassen en portemonnees zowel van binnen als van buiten volledig met de hand gemaakt. De lederwaren worden dan ook met veel zorg, aandacht en oog voor detail vervaardigd. Dit Argentijns vakmanschap zorgt voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Handtassen en schoudertassen van Peter Kent en Gabriela Fiori worden gedragen door bekende personen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Beide merken hebben unieke eigenschappen waarmee ze zich onderscheiden.

Zo staat Peter Kent bekend om levendige kleuren en eenvoud. Less is more is het motto. De modellen hebben klassieke designs met een moderne twist. De tassen van Peter Kent zijn licht, comfortabel, functioneel en tijdloos. 

Ontwerpster Gabriela Fiori maakt gebruik van prachtige onyx stenen, hoornen accenten en alpaca. Het handelsmerk van Fiori is de bijzondere manier van stikken door middel van soepele, dunne strips geitenleer. Elk tas krijgt hierdoor een eigen identiteit. Elke vrouw wil tenslotte toch met iets unieks lopen.


Eerlijke, milieuvriendelijke productie en dierenwelzijn

De runderen die gebruikt worden voor het leer leven vrij op de uitgestrekte grasvlaktes van Argentinië, de pampa's. Het hele jaar leven ze buiten, hierdoor zijn ze veel in beweging. Ze krijgen gezonde voeding, geen krachtvoer of hormonen. Bij de productie van de lederwaren worden milieuvriendelijke materialen gebruikt. 


Positieve reacties

De eerste verkopen zijn de deur uit. De klanten zijn heel blij met hun aankoop. De bestellingen worden netjes en goed verpakt. Het pakketje wordt aangetekend verzonden en binnen 1 werkdag gratis thuisbezorgd.

Inmiddels hebben we vele positieve reacties over onze website, de producten en onze service ontvangen. We doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke service te leveren. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Bij ons is de klant altijd koningin!Positieve reacties op Facebook:


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »